Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Yücel Menekşe ve Mustafa Açıkgöz ile beraberindeki heyet ilk olarak Kozaklı ilçesinde İl Özel İdaresine ait sera içerisinde bulunan alanın 3 dönümlük kısmında 8000 çilek fidanı ile katma değeri yüksek ürünlerden böğürtlen, ahududu ve yabanmersini dikimi programına katıldı.

Daha sonra Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde incelemelerde bulunan heyet, Türkiye’nin farklı şehirlerinden tedavi için gelen hastaları ziyaret ederek acil şifalar dileyip bayramlarını kutladı ve hastanenin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, yaptığı açıklamada; “Kozaklı İlçemizde İl Özel İdaresi’ne ait sera alanı içerisinde bulunan 3 dönümlük alanda 8.000 çilek fidanı dikimi ve alan içerisinde katma değeri yüksek alternatif ürünlerin dikimi gerçekleştirdik. Ardından bölgenin en iyi rehabilitasyon merkezi olan hastanemizi ziyaret ederek hem hastalarımıza acil şifalar diledik hem de bayramlarını kutladık.” dedi.

Milletvekili Menekşe de yaptığı açıklamada; “Kozaklı ilçemizde il özel idaresine ait olan sera alanı içerisinde bulunan alanda 8000 adet çilek fidanı dikimi ve alan içerisinde katma değeri yüksek alternatif ürünlerin (böğürtlen, ahududu, yabanmersini) dikimini gerçekleştirdik. Ardından bölgemizin şifa merkezi olan Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizi inceleyerek tedavi gören hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz ise yaptığı açıklamada; “Şifalı sularıyla Kozaklı, seracılıkta da ilerliyor. Gelişen, değişen ve üreten Kozaklı için; Nevşehir Valimiz İnci Sezer Becel, İl Başkanımız Ali Kemikkıran, Milletvekilimiz Yücel Menekşe, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Kamil Duru, Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanımız Selim Özmen, İlçe Başkanımız, Kozaklı Belediye Başkanımız Akif Kabukcuoğlu ve hemşerilerimizle; İl Özel İdaresine ait sera alanı içerisinde bulunan 3 dönüm alanda 8000 çilek fidanı ve aynı alan içerisinde katma değeri yüksek alternatif ürünlerden (böğürtlen, ahududu, yabanmersini) dikimini gerçekleştirdik. Bol ve bereketli mahsüllerin yetişmesini diliyoruz. Kozaklı’mıza ve hemşerilerimize hayırlı olsun.

Şifalı sularıyla, modern sağlık altyapısıyla Kozaklı Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizde fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavilerine devam eden vatandaşlarımıza Ramazan Bayramı öncesi moral ziyaretimizde acil şifalar dileklerimizi; fedakar sağlık çalışanlarımıza da teşekkürlerimizi ilettik. Kozaklı’daki hastanemiz; modern sağlık altyapısı, tedavi yöntemleri ve alanında uzman sağlık çalışanlarımızla Türkiye geneli hasta kabulü gerçekleştirmektedir. Sağlık, tarım ve sağlık turizmi yönünde gelişen, değişen ve büyüyen Kozaklı ve Sevdamız Nevşehir için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Heyete ziyaretlerinde İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar ve Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu eşlik etti.