Kapadokya gösteri programına kaldığı yerden devam eden Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, tarihin ve eşsiz doğanın bütünleştiği Kapadokya’nın Perili Ozanlar Vadisi’nde 29-30 Eylül tarihlerinde yerli ve yabancı seyircileriyle yeniden buluşacak.

Kuruluşunun yirminci, sahnede ise on sekizinci yılında Türkiye başta olmak üzere, Dünya’nın her yerinde kültürel esinti yaratmaya devam eden topluluk, 5.000’den fazla kez sahnelenen Anadolu Ateşi gösterisi, Özel Gösteri serisi kapsamında dev kadrosuyla beraber yenilenmiş koreografi, müzik ve sahne görüntüleriyle seyirci karşısına çıkacak.

12 yıldan beri Antalya’da, TÜRSAB ve Turizm Acentaları ile birlikte turizm sektörüne önemli kültürel hizmetler sunan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, bu sezon da Kapadokya’da sektörün öncüleriyle Göreme Perili Ozanlar Vadisi’nde yaptığı düzenli gösterilerde yerli yabancı turistlere kültürel hizmetler sunacak.

Kapadokya’nın büyülü atmosferinde seyirci karşına çıkan topluluk, 10-11 Ekim tarihlerinde tekrar seyircilerini dans şöleni yaşatacak.

Gösteri Detayları:

Yer: Kapadokya

Mekan: Perili Ozanlar Vadisi

Tarih: 29 Eylül Cumartesi- 30 Eylül Pazar

Saat: 20.00

Biletler: Biletix ve TÜRSAB yetkili Acentaları’nda