Nevşehir Belediyesi, arabalı konser etkinliklerine Manga grubunun solisti Ferman Akgül ile devam etti.

TÜİK meydanında gerçekleştirilen konsere Nevşehirliler büyük ilgi gösterdi.

Konser için saatler öncesinden etkinlik alanına gelen araçlar Nevşehir Belediyesi zabıta ve güvenlik görevlileri tarafından sosyal mesafeyi koruyacak şekilde konumlandırıldı.

Araçların etkinlik alanına girişleri sırasında ateşleri ölçülen vatandaşlara Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kovid-19 nedeniyle sosyal mesafeye uygun bir şekilde gerçekleştirilen konserde Ferman Akgül ve Ethnic Band sahne aldı.

Konser boyunca seyirciler Ferman Akgül’ün seslendirdiği türkülere araçlarının içerisinden korna ve selektörleriyle eşlik etti.

Konsere Nevşehir Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 50 çocuk ve aileleri de katıldı.

Belediye Başkanı Rasim Arı, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehirde ve ülkede ilkleri yaşadıklarını belirterek, “Geçen yıl başlattığımız sünnet şölenini bu yıl da devam ettirdik. 50 çocuğumuzun sünnetini yaptırdık. Bu konserimize onları da davet ettik. Hem arabalı konseri hem yavrularımızın sünnetini gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimizin ilgisi yoğun. Biz mutluyuz.” dedi.

Başkan Arı, etkinlikte yaptığı konuşmada ise “Bu şehre hizmetkar olma şerefini bahseden rabbime hamd ediyorum. İşte bu sevgi, bu teveccüh ve muhabbettir ki 7 gün 24 saat yorulmadan, dinlenmeden, mazeret üretmeden şehri değiştirme enerjisi ve motivasyonu veriyor bize. Şükürler olsun sizler de şahitlik ediyorsunuz şehri dışarıdan takip eden 81 ildeki her bir kardeşimiz bu şehirdeki değişimi ve dönüşümü konuşuyor.” diye konuştu.

Bugün doğum günü olan Başkan Arı’ya çocukken hayalini kurduğu Ford Taunus marka araba belediye personeli tarafından bir günlüğüne hediye edildi.

Başkan Arı, etkinlik alanına bu araçla geldi.