Burada Nevşehir yöresine ait geleneksel tatlar ikram edilen Bilal Erdoğan, Kapadokya bölgesindeki balon uçuşlarını simülasyon ile izledi.

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından "Pilavdan Dönenin Kaşığı Kırılsın" sloganıyla gerçekleştirilen Etnospor Kültür Festivali"nin son günün de Nevşehir Belediyesi Çadırının konuğu Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan oldu.

Eşi ve çocuğu ile birlikte Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kurulan ve içerisinde Nevşehir ve Kapadokya bölgesine ait el sanatları ürünleri ve kıyafetlerin sergilendiği çadırı ziyaret eden Erdoğan’a burada Nevşehir Belediyesi görevlilerince bölgeye ait köftür, kuru üzüm ve kabak çekirdeği ikram edildi.

Ailesi ile birlikte Kapadokya bölgesinde gerçekleştirilen sıcak hava balon turlarını simülasyon ile izleyen Erdoğan, Nevşehir’i ve Kapadokya bölgesini çok beğendiğini belirterek daha önce ziyaret ettiği bölgeye ilk fırsatta yeniden geleceğini kaydetti.

Kapadokya bölgesi ve Nevşehir’in doğal güzelliklerinin yanında zengin kültür hazinesi ile Türkiye’nin önemli bir markası olduğunu kaydeden Erdoğan, tüm Nevşehirlilere selamlarını iletti.