16 Nisan 2019 tarihinde Özel Nevşehir Çözüm Temel Lisesi’nin salonunda sahne alan topluluk öğrenciler ve öğretmenler ile buluştu.

Konseri; Özel Nevşehir Çözüm Temel Lisesi Müdürü Selçuk Dinç, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çakıcı, Çözüm Temel Lisesi Öğretmenleri, idari personeli, öğrencileri ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü öğrencileri büyük bir coşkuyla izledi.

Birbirinden güzel eserlerin seyirciler ile buluştuğu konserde, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan ve halen Çözüm Temel Lisesinde müzik öğretmeni olarak görev yapan Melih Akbal, ev sahipliği yaparak mezun olduğu okulun öğretmenlerinin takdirini topladı. Ayrıca konserde orkestra şefliği yapan Dr. Anıl Çelik Hanımefendi’ye teşekkür belgesini de veren Melih Akbal, eski öğretmenini ve yeni meslektaşını gururlandırmış oldu.

Konserde müzisyen olarak görev yapan fakülte öğrencilerine de teşekkür belgelerini Çözüm Temel Lisesi Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çakıcı takdim etti.

Yapılan bu güzel organizasyon sayesinde Çözüm Temel Lisesi öğrencileri arasından da müziğe dokunacak gençler çıkacağı düşüncesi herkesi mutlu etti. Sanata ve sanatçıya her daim destek veren Çözüm Temel Lisesi ailesi de veli ve öğrencilerden destek almış oldu.

Bu tür organizasyonların sürekli devam etmesi ve Türk halkı arasında bir kardeşlik, bir ortak düşünce oluşturması temennileri ile Oda Müziği ve Orkestrası konseri sona erdi.