Uluslararası Kapadokya Balon Festivali’nin gala yemeğine; Vali yardımcısı Nevzat Sinan, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, JAKEM Komutanı Albay Ercan Altın, Nevşehir İl Kültür Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ve Meclis üyeleri, gazete yöneticileri ve temsilcileri ile festivale katılan uluslararası balon pilotları katıldı.

Yemeğin ardından Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren festivalde tüm emeği geçenler için teşekkür plaketi takdim etti.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, festivalin düzenlenmesinde paydaş olan Voyager balon işletme sahipleri Teyfik Ölmez ve Halis Aydoğan ile festivale katkı sağlayan belediye başkanlarına katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Eren, “Amacımız yöremizdeki turizmi daha da hareketli hale getirebilmek için bu tür organizasyonların içerinde olmaya devam edeceğiz. Kapadokya balon festivali çok büyük aşamalar kaydetti ve yöre yaşayanlarına sosyal ekonomik katkıları oldu. Halkımız bu çabalarımıza destek veriyor. Bu tür festivalleri geliştirerek devam ettireceğiz” dedi.