Türkiye'nin en yüksek bütçeli ve korkuya yeni bir soluk getirecek olan filmi Zebun'u sosyal medyada birçok kişinin yeniden sayfalarında paylaşması dikkatleri çekti.

Sabırsızlıkla beklenen Türkiye’nin en iyi korku filmi diye herkesin konuştuğu sosyal medyanın gündem haline getirdiği korku filmi "ZEBUN" oldu.

Koronovirüs sebebiyle devletin bir süreliğine kapattırdığı sinema filmin sadece tarihini etkiledi. Filmler yakında gösterime girecek.

Hâlâ serinin ilk filmi olarak gösterilmesi büyük bir kitle tarafından filmin beklemensine başlandı. Covid-19 olmasına rağmen gündemden düşmüyor olmak, bu heyecanlı bekleyiş ve paylaşımlar film ekibi, Zer Film ve HM Productions'u sevindirdi.

Ülkemizin Covid-19 la verdiği mücadelen sonra normalleşme sürecinin açıklanmasıyla ve normalleşme planına göre kültür merkezleri altında genel ve özel kurallara uyulmak şartıyla uygun kültür merkezlerinde etkinliklerin başlatılması, ertelenen sinema alanlarındaki kültürel ve sanatsal etkinliklerin gerçekleştirilmesinin gündeme gelmesiyle sinemalarda serinin ilk filmi olan Zebun sabırsızlıkla beklenirken paylaşım rekorları kırmayada devam ediyor.

Haber/kaynak : Hasret Dilek Delier