10 yıl aradan sonra yeniden kamera karşısına geçen Küçük Emrah ismiyle ünlenen Emrah İpek, Atv ekranlarında yayınlanacak Aşk ve Mavi isimli dizi ile hayranlarıyla buluşacak.

Eylül ayı içerisinde yayına girmesi gereken dizinin neden başlamadığı ve ne zaman başlayacağı ile ilgili önemli gelişmeler var.

Yapımcılığını NTC Medya´nın gerçekleştirdiği Aşk ve Mavi dizisi "Götür Beni Gittiğin Yere" sloganı ile Atv ekranlarında seyirci ile buluşacak. Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Emrah dizinin başrolünde yer alıyor. Eylül ayı içerisinde yayına girmesi planlanan ancak hangi gün yayına gireceği ile ilgili olarak anlaşmanın yapılamamasından ötürü bugüne kadar yayın tarihi açıklanmayan dizi için önümüzdeki günlerde Atv ekranlarında yayın tarihi açıklanacak.

Atv´de fragmanı yayınlanan yeni dizinin kadın başrolünde Burcu Kıratlı olacak. Dizinin sloganı ise Emrah´ın yıllar önce seslendirdiği şarkı "Götür Beni Gittiğin Yere" olarak belirlendi.

Aşk ve Mavi dizisinin yönetmenliğini Hakan Arslan üstleniyor. Uznk soluklu olması planlanan dizinin senaristi ise Gül Semerci ve Yelda Eroğlu oldu. Dizi, dünyanın gözbebeği Kapadokya´da çekiliyor. Çekimleri İstanbul´da başlayan dizinin devamı hem İstanbul hem de Kapadokya´da devam ediyor.

Atv ekranlarında yayınlanacak dizinin kadrosunda Emrah İpek, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Yıldız Ustabaş, Gülderen Güler, Uğur Uzunel gibi oyuncular yer alıyor. Emrah, dizide Ali karakterini canlandırıyor. Ali, gençliği ceza evinde geçen ve kimseyi sevecek zamanı olmamış birisini canlandırıyor.