Geçtiğimiz günlerde Sony Music Türkiye ile anlaşma sağlayan Berksan, yeni şarkısı ‘Ben´ ile, kış mevsiminin en soğuk tanımlamaları; fırtına, yağmur, kar, soğuk kelimelerinin yanında aşkı öyle bir şarkı ile anlattı ki, mevsime herkesi aşık edecek gibi görünüyor.

‘Ben´ şarkısının sözü ve müziği Berksan imzası taşırken, aranjesi Turaç Berkay Özer, mix-mastering ise Emre Kıral tarafından düzenlendi. Berksan´ın fotoğraf çekimlerini ise aynı zamanda klip yönetmeni olan Jülide Güngör üstlendi.

Berksan ‘Ben´ adını taşıyan yeni şarkısını ise şöyle anlatıyor: Ben, hayatını hep kalbinin sesini dinleyerek sürdürenlerdenim. Doğrusuyla yanlışıyla bu yöntemden iflah olmayanlardanım. Aynı yolda yürüyenler bilir, biz belki defalarca ölür defalarca döneriz, tutunuruz hayata bir dalından. Bence bu bizleri özel kılıyor. İşte “BEN” de öyle bir şarkı. Bizim küçücük bir sebep için bile nasıl büyük sevebileceğimizi anlatan bir şarkı. Hayatı hesaplamadan yaşayabilmenin, bazen inanılmaz ağırlığı, bazen inanılmaz hafifliği. “Ben” bir farkındalık hikayesi.

 ‘Ben´e Jülide Güngör yönetmenliğinde klip çekildi

Kapadokya´da yaklaşık 16 saat süren klip çekiminde ise Berksan´a 25 kişilik bir ekip eşlik etti. Kapadokya´da; Devrent Vadisi, Kızıl Çukur ve Aşk Vadisi´nin muhteşem manzaraları eşliğinde yalnız ve aşık bir adamı canlandıran Berksan´ı, Kapadokya´nın eşsiz manzarasında ata binerken de göreceğiz.Çekim boyunca enerjisini hiç düşürmeyen klip yönetmeni Jülide Güngör; “Hayatımda çektiğim ilk klip Berksan´ın Çilek şarkısının klibi olduğu için Berksan´ın bende özel bir yeri ve değeri vardır. Seneler sonra tekrar birlikte ‘Ben´ şarkısına ruh vermek çok keyifli ve heyecan verici oldu benim için” diyerek heyecanını ve mutluluğunu dile getirdi.