Etkinliklere katılan 3 kişi, Forum İstanbul´a seyahat kazanma şansı yakalıyor. Forum Kapadokya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı birbirinden keyifli etkinlikler ve renkli tişört tasarlama aktiviteleriyle kutluyor.

Forum İstanbul seyahati kazanmak isteyen çocuklar, hem yeteneklerini geliştiriyor, hem de sosyalleşerek eğleniyor. Altınyıldız Koleji anaokulu ve resim öğretmenleri eşliğinde düzenlenen kampanya kapsamında, çocuklar ilk olarak 9 - 10 Nisan tarihlerinde tişörtlerini tasarladı.

Tişört tasarlama atölyesi 16 – 17 Nisan´da da devam edecek, tüm tasarımların fotoğrafları 16 - 17 Nisan´da Forum Kapadokya´nın sosyal medya hesabında paylaşılacak.

Çocukların hazırladığı tişörtlerin fotoğraflar arasından random.org aracılığıyla seçilecek üç talihli, 23 Nisan günü açıklanacak.

Şanslı minik ziyaretçiler, kendisine eşlik edecek ebeveyni ile birlikte İstanbul´a bir seyahat kazanarak Forum İstanbul´daki Legoland, Aquvarium, Jurassic Land´de eğlence dolu bir gün geçirebilecek.

Forum Kapadokya´da 23 Nisan kutlamaları gün boyunca dans şovları, ödüllü yarışmalar ve keyifli animasyon gösterileri ile devam edecek. Haber: Mehmet Karaca