Hande Erçel´in sevgilisi değişti ama aşk rotası değişmedi. Güzel oyuncu, geçtiğimiz yıl Ekin Mert Daymaz´la tatil yaptığı Kapadokya´ya bu kez yeni aşkı Mehmet Dinçerler´le gitti. İkili, hafta sonu balon keyfi yaşadı.

Genç oyuncu Hande Erçel´le eski aşkı Ekin Mert Daymaz´ın yakın dostu Mehmet Dinçerler´in ilişkisi doludizgin sürüyor. Tepkilere rağmen genç işadamıyla ilişkisine devam eden Erçel´in aşk yaşadığı isim değişse de tatil rotası değişmedi. Kendi gibi oyuncu Daymaz´la geçtiğimiz yıl Kapadokya´da aşk tatiline çıkan Erçel, bu sene de aynı yere yeni sevgilisi Dinçerler´le gitti.

Instagram ele verdi

İlişkilerini gizli yaşayan ikilinin hafta sonu yaptığı Kapadokya kaçamağı güzel oyuncunun paylaşımıyla ortaya çıktı. Saklambaç´ta yer alan habere göre; Geçtiğimiz yıl aynı tarihte Ekin Mert Daymaz´la balona binip peribacalarını kuşbakışı izleyen ünlü oyuncu, işadamı aşkıyla da bulutların üzerinde uçtu. Dinçerler´le bindiği balondan Kapadokya manzarasını fotoğraflayan güzel oyuncu, bu romantik kareyi "Bitmeyen balon görme isteği" notuyla instagram´da paylaştı. Takipçilerine dejavu yaşatan Erçel´in hayranları ise bu durumu "Hande´nin tatili, aynı filmi farklı kişilerle izlemek gibi" diye yorumlamadan edemedi.

Tarih aynı adres aynı sevgili farklı

Geçtiğimiz yıl bu zamanlarda Ekin Mert Daymaz´la Kapadokya´da tatil yapan Hande Erçel, geçtiğimiz hafta sonu ise yeni aşkı Mehmet Dinçerler ile aynı yerde romantik anlar yaşadı.