Göreme Turist otelde düzenlenen sünnet düğününe binlerce kişi katıldı. Sünnet törenine MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, NÖGED Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Kapadokya Araştırma ve Uygulama Merkezi (NEVKAM)  Müdürü Doç. Dr. Âdem Öğer,

Özel Altınyıldız Koleji İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Eravcı, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, MHP İl ve İlçe teşkilat üyeleri ile Ülkü Ocakları mensupları, yurt içinden ve yurt dışından yüzlerce konuk ile eğitim camiasının önde gelen isimleri Köksal ailesinin davetine icabet ederek mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Baba Ahmet Köksal´ın kısa bir açılış konuşmasının ardından oğlu Zafer Bartu Köksal´a hediye ettiği Kur´an-ı Kerim, Şanlı Türk bayrağımız ve sembolik Kılıç konuklardan büyük alkış aldı.

Sünnet törenine telgraf yollayan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve Kastamonu BESYO bölüm başkanlığı ile diğer misafirlerin mesajlarını NÖGED Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın okudu.

Çocukların gönüllerince eğlendiği gecede Zafer Bartu Köksal´a güzel dilekler iletilerek çeşitli hediyeler takdim edildi. Haber: Mehmet KARACA  

 

/images/haberler/resimler/2015-8/24/1330445577245.jpg

 

/images/haberler/resimler/2015-8/24/1330577452716.jpg