MHP Lideri Bahçeli, Kozaklı?nın ardından Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy?u da ziyaret etti. Gülşehir ilçesinde belediye binası önünde konuşma yapan Bahçeli, cumhurbaşkanı seçiminde adayların eşit şartlarda olmadığını söyledi.

Adaylardan birisinin başbakan, diğerinin bir partinin genel başkanı, bir başkasının ise bilim insanı olduğuna dikkati çeken Bahçeli, MHP`nin YSK`ya adaletsizliğin giderilmesi için müracaatta bulunmasına rağmen, reddedildiğini hatırlattı.

Televizyonlarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın mitinglerine daha fazla yer verildiğini belirten Bahçeli, şunları kaydetti: "Toplama adamlarla, teknolojik usullerle öyle bir bakıyorsunuz ki İstanbul`da adam kalmamış, Maltepe`de birikmiş. Böyle bir şey olur mu, böyle bir seçim olmaz. Bu, adaletsizdir.

Devletin tüm imkanlarını kullanıyorsunuz, vali, emniyet müdürü yanınızda. `Başbakan geliyor` diye ilkokul öğrencisinin de alayını getirecekler, o çocuklar sağa sola kaçınca öğretmenden tutun müstahdeme kadar getiriyorlar.

Hangi partiden olursak olalım, özellikle sözüm Adalet ve Kalkınma Partisine oy vermiş olan kardeşlerimizedir. Adalet ve Kalkınma Partisinin yönetimi iyi gitmiyor. Sıkıntılar büyük.

Yarın ne olacağı belli değil. Türkiye, etnik kökenli bölünme ve mezhep temelli ayrışmanın eşiğindedir. Ortadoğu karmakarışık. Eş başkan şimdi Ortadoğu`ya gidemez oldu. Bu nasıl eş başkanlık? Şudur, budur, bir sürü sıkıntılar.

Böyle bir ortamda Türkiye yönetilirken, Türkiye`de her şey karma karışık hale getiriliyor. Şimdi bir kişi cumhurbaşkanı olabilmesi için doğru, yanlış, eksik, fazla ama halkın arasında artık konuşulur hale gelen 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvetin üzerine gidip ya aklanacak, paklanacak ya da iftira edenlerden hesap soracak." Haber: Alpaslan Körükcü