Tabipler konağında üyelerinin büyük bir katılımı ile gerçekleştirilen Nevşehir Tabip Odası Olağan genel kurulunda yeni yönetim oluşturuldu.

2014 -2016 yılları arasında görev yapacak olan Nevşehir Tabip Odası yeni yönetim kurulu üyeleri Özel Kapadokya Hastanesinden Op. Dr. Fatih Yakut?un Başkanlığında Özel Versa Hastanesinden Dr. Hüseyin Ergül genel sekreterliğe, halk sağlığı şube müdürlüğünden Dr. Yücel Şal Muhasip üyeliğe, Özel Kapadokya hastanesinden Dr. M. Şükrü İnan ve Özel Versa Hastanesinden Dr. Osman Özsoy yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

1973 Nevşehir doğumlu olan Op. Dr. Fatih Yakut, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.

2005 yılında Van 100.Yıl Üniversitesinde KBB hastalıkları uzmanlığını tamamlayan Yakut 3 yıl özel hastanelerde çalıştı. 2007 yılı itibariyle Özel Kapadokya Hastanesinde KBB hastalıkları uzmanı olarak görevine devam eden Nevşehir Tabip Odası Başkanı Op. Dr. Fatih Yakut, İngilizce biliyor ve iki çocuk babası.

Nevşehir Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Fatih Yakut yaptığı açıklamada ?Olağan genel kurul toplantısına katılan ve destek olan bütün üyelerimize teşekkür ediyorum.

Önümüzde ki iki yıllık süreç içerisinde Nevşehir Tabip Odası olarak güzel çalışmalar yürüterek tabiplerin haklarını en iyi şekilde savunacağız? diye konuştu. Haber: Ali ÇAMUR