Altınyıldız Koleji öğrencileri ?Trafikte Gençlik Hareketi? projesi kapsamında Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu?nu ziyaret etti.

Trafikte Gençlik Hareketi çerçevesinde 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Türkiye?deki bütün liselere yönelik olarak düzenlenen ve liseli gençlerde trafik güvenliği konusunda farkındalığı gerçekleştirmeyi amaçlayan Trafik Olimpiyatları yarışmasında ön değerlendirme sonucunda finale kalan 10 kampanya arasından Altınyıldız Koleji Trafik Timinin hazırladığı proje de yer alıyor.

Altınyıldız Koleji Trafik Timi yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler vererek hazırladıkları afiş ve broşürlerden oluşan çalışmaları sundu.

İl Emniyet Müdürü Kalayoğlu, öğrencilere Trafikte farkındalık oluşturup kendilerini bu konuda yardımcı olduğu için Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci, Lise Müdürü Özkan Kılıç, Proje Danışmanı Gülşah Altan ve Trafik Timindeki öğrencilere teşekkür ederek Mayıs ayı içinde Ankara?da yapılacak olan Türkiye Finallerinde de başarılar diledi. Haber: Ali ÇAMUR