Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Ülker Futbol Köyleri projesi kapsamında Avanos´ta devam eden projenin antrenörleri ile Nevşehirlilerden oluşan ekip dostluk müsabakasında Uçhisar halı sahada karşı karşıya geldiler.

Bayan ve erkek antrenörlerin oluşturduğu TFF ekibi Nevşehirli ekibe karşı güzel bir müsabaka ortaya koysa da bu durumu sonuca yansıtamadı.

Nevşehir AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Nevşehir HBV Üniversitesinde görevli öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın´ın seyirci olarak takip ettikleri müsabakada köy okulu projesine katılan yaklaşık 70 kız öğrencide müsabaka boyunca hocalarına tezahüratlarla destek olmaya çalıştı.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Gürol Çetin, Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, Nevşehir Merkez İHL öğretmeni Muhsin Özdemir, milletvekili Mustafa Açıkgöz´ün danışmanı Mehmet Gösterişli, milletvekili Açıkgöz´ün oğlu Mehmet Açıkgöz, esnaf Levent Öztekin ve esnaf Umut Araz´dan oluşan Nevşehirli ekip aralarında Beden eğitimi öğretmeni Tarkan Güney´in´de bulunduğu TFF ekibini 5-3 yendi.

Müsabakaya gelen sporcuların ailelerinin de eşlik ettiği maç öncesi milletvekili Mustafa Açıkgöz her iki takımı da başarılar diledi ve müsabakayı tribünden canlı izleyerek destek oldu.

Müsabaka sonunda her iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik ederek Uçhisar halı sahadan ayrıldı.

Haber: Erdal KESİCİ