Yeniden yapılanma süreci devam eden Nevşehirspor Gençlik Kulübünde kulüp yönetimi ve teknik ekip alt yapıya büyük önem veriyor.

Nevşehirin futbol emektarı Şakir Topoğlu koordinatörlüğünde çalışmalar yürüten Nevşehirspor´da altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyeleri Kenan Pınarbaşı ve Şenol Ünal ile antrenörler Şakir Topoğlu, Mustafa Kaya ve İbrahim Çakır Nevşehirspor altyapısında görev alacaklar.

Futbolun içinden gelen hem futbol oynamış hem de yöneticilik yapmış bir ekiple Nevşehir´in geleceğine futbol manasında değer katacak olan ekiple yeniden yapılanma sürecinin tam anlamıyla kurumsal bir yönetim anlayışıyla olumlu sonuçların çıkacağı bildiriliyor.

Nevşehirspor altyapı antrenörü Şakir Topoğlu yaptığı açıklamada “Nevşehirspor altyapısında bize verilen görevi yönetici ve hocalarımla birlikte en sağlıklı şekilde yürütmek için çalışmalar yürüteceğiz. 40 yıllık tüm bilgi ve birikimlerimi yeniden yapılanmaya destek olmak için kullanacağım. Şu anda, aynen 25-30 yıl önceki gibi, işe yeni başlayan bir antrenörün heyecanını yaşıyorum.

Kadim Anadolu şehri Nevşehir´in çocuklarına güveniyoruz. Doğru eğitim aldıkları zaman neler yapabileceklerini biliyoruz. Nevşehirspor çatısı altında güzel başarılara imze atmak ve Nevşehir marka değerini artırmak için çalışıyoruz. Bu projenin sürekliliğini tabandan itibaren sağlarsak, ülke futboluna büyük katkı vereceğiz” diye konuştu.

Topoğlu “Nevşehirspor Kulüp Başkanım Salih Dirikoç ve yönetimine Nevşehir ve Türk futbolunu sahiplenmelerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Nevşehirspor kurumsal olarak başarılar elde ederse ülke sporuna katkı sağlamış olacağız. Türk futbolunun kalkınması kesinlikle eğitimden geçiyor. Şu anda yeni bir yapılanma içindeyiz. Önce elimizde bulunan mevcut alt lig guruplarımızı koordine edeceğiz.

Sonra ki süreçte özellikle hayalim olan 11-12 yaş gurubu sporcularımızı il genelinde tek tek tarama yaparak tespit edeceğiz. Türkiye Futbol Federasyonunun belirlediği ligler statüsüne göre bütün alt kategorilerde mücadele ederek yeni Veysel´ler ve yeni Hürriyet´ler çıkması için sistemli çalışmalar yürütmek istiyoruz. Yönetici ve antrenör arkadaşlarımla yoğun bir şekilde çalışıp, Nevşehir futbolunun gelişimine katkı sağlamak istiyoruz ve bütün çalışmalarımızı da bu doğrultuda yürütüyoruz” ifadesini kullandı. Mehmet Tolga Karaca

 

/images/haberler/resimler/2017-8/18/1226045492139.jpg