Antrenmanlarını Avanos çim sahasında ve Gazi stadında sürdüren Nevşehirsporun yüksek tempo çalışmaları ve futbolcuların hırsı dikkat çekiyor.

Bölgesel Amatör Lig 6. gurupta mücadele eden Nevşehirspor şampiyonluk parolası ile çıktığı yolda yaşadığı mağlubiyetlerin yarasını hafta sonunda oynayacağı 68 Aksaray Belediyesporu yenerek sarmak istiyor.

Sezon başında takımın başına getirilen sportif direktör İsmet Savcılıoğlu ve teknik direktör Erol Azgın´ın ilin beklentilerine cevap verememesi ve takım olgusunu oluşturamaması sonrası görevlerine son verilmişti.

Göreve getirilen Sportif menajer Ramazan Başbuğ ile Teknik Direktör Tahir Çopur ve ekibi daha nitelikli çalışarak takımı başarıya götürmek istiyorlar. Sportif Menajer Ramazan Başbuğ yaptığı açıklamada “İlin beklentilerinin farkındayız ve bu doğrultuda çalışmalar yürütüyoruz.

Amacımız Nevşehir halkına şampiyonluk hediye edebilmek. Göreve geldiğimiz andan itibaren elimizde ki kadroyu nasıl tutarız ve geliştiririz bunun için çalışmalar yapıyoruz. Oyuncuların form durumlarını en üst seviyeye çıkarmak istiyoruz.

Futbol her türlü sonuca açık bir oyun, biz Nevşehirspor olarak çıkıp ligde ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Her takımın amacı mutlaka şampiyon olmak fakat biz önce  centilmence mücadele ediyoruz. Nevşehirli futbolseverlere iyi futbol  izlettirmek istiyoruz. Taraftarımızı da tüm maçlarımızda yanımızda görmek arzusundayız” diye konuştu.

Nevşehirspor GK Sportif Menajeri Ramazan Başbuğ takımın son durumu ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Nevşehirspor Spor Kulübü olarak öncelikle altyapıdan başlayarak ahlaklı ve bu işi iyi yapabilen sporcular yetiştirmek istiyoruz. Alt liglerde yarışmacı takımlar oluşturarak ilimizi ülke boyutunda en iyi şartlarda temsil etmek düşüncesindeyiz.

A takım düzeyinde göreve geldiğimiz günden itibaren antrenmanlarımızı daha da sıkı tutarak seviyeyi ve kaliteyi artırmaya çalışıyoruz. Antrenmanlar gayet verimli geçiyor. Futbolcularımız sorumluluklarının ve ilin beklentilerinin farkındalar.

Bir dediğimizi iki etmeyen bir yönetimimiz var. Mali olarak hiçbir sorunumuz yok. Nevşehirspor her zaman yarışmacı ve üst lige oynayan bir takımdır. Her ne kadar bulunduğumuz ligde ilk iki hafta galip gelemesek de bu hafta sonu itibariyle oynayacağımız 68 Aksaray Belediyespor müsabakasından galip gelip iyi bir seri yakalamak istiyoruz.

Şehrin futbol marka değerinin artması için sadece bizim çalışmamız yetmez. Bu ilde nefes alan herkesi Nevşehirsporumuzun maçlarını izlemeye ve destek olmaya davet ediyorum. Bütün paydaşların birleşiminden çıkacak başarı Nevşehir´in başarısı olacaktır.

Bulunduğumuz sorumluluğun farkında olarak teknik kadromuz ve futbolcularımızla daha özverili çalışarak yolumuza devam etmek ve ligin sonunda gülen taraf biz olmak istiyoruz” diye konuştu. Mehmet Tolga Karaca

 

/images/haberler/resimler/2016-10/12/1456402978353.jpg

 

 

/images/haberler/resimler/2016-10/12/1458576574771.jpg

 

/images/haberler/resimler/2016-10/12/1500102826165.jpg

 

/images/haberler/resimler/2016-10/12/1503459236644.jpg

 

/images/haberler/resimler/2016-10/12/1506086895692.jpg