Sözlü sınava girmek istemeyenler 15 Aralık´a kadar kayıt yaptırırsa 2017´nin son sınavına girecek ve sözlü sınava tabi olmayacak.

Resmi Gazete´de yayınlanan karara göre, Türkiye genelinde Ulaştırma Bakanlığı bünyesinde bulunan SRC kursları Milli Eğitim Bakanlığına devredildi.

Konu hakkında Kapadokya Muşkara Haber Gazetesi muhabirine açıklama yapan Güldoğan Sürücü Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sürücü Kursu Sahibi Ayhan Şen, “Bundan sonra SRC ile ilgili sınavlar her ilin kendi merkezinde yapılacak.

1 Ocak tarihinden itibaren SRC yazılı sınavında başarı gösteren öğrenciler bir de mesleği hakkındaki bilgisini değerlendirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenen komisyon tarafından ek olarak sözlü mülakat sınavı yapılacak.

15 Aralık 2017´ye kadar kayıt yaptıran öğrenciler 2017´nin son sınavına girebilecek, yazılı sınavda başarı gösteren öğrenciler sözlü mülakata tabi tutulmadan SRC belgelerini alabilecekler” dedi.

Bilgi almak isteyen şoförler 384 213 33 66 telefonu arayabileceği gibi Özel Nevşehir Güldoğan Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Eğitim ve Geliştirme Kurs Müdürlüğü Karasoku Mahallesi Atatürk Bulvarı Ofis Göreme Kat:3 No:16 adresinden de ulaşabilirler.