Bülent Çiltepe Hocam vasıtasıyla bugün akşamüzeri yolumuz Nar beldesindeki Narcave House düştü. Bu butik otel ve restaurant işletmesinin sahibi tanıdık bir isim; Av.Fazlı Koç. Bendenizi otel Müdürü Ersin Genç Bey karşıladı. Otel etraflıca gezme imkânı buldum. Otel Nar kasabasında nezih bir mekân.  Terasa çıkınca Nar vadisi panoramik görüntüsüyle karşınıza çıkıyor. Bu mekânın akşam ışıklandırılmasıyla daha da farklı ve gözalıcı… Yemekleri ve oteliyle sakin bir yer. Narcave’yi görünce Nar’da da böyle mekânlar var mıydı, diyesim geldi!

Ersin Bey sohbet etme imkânı bulduk. Nar beldesinden kayadan oyma butik Narcave’den, otelin terasından bakınca Nar vadisinin panoramik görüntüsünden, otelin dizaynı ve yemeklerinden konuştuk.

Otel, sözünü ettiğimiz gibi kayadan oyma otantik sayılabilecek bir mekân olma özeliği taşıyor. Nar beldesi belki de Nevşehir’in Uçhisar, Göreme, Ortahisar, Avanos cihetine göre adeta gözlerden uzak bir yer.  Bir bakıma saklı bir yer de denilebilir. Otele ilaveler yapılmış, 18 odalı, özel günler, kutlamalar için de uygun bir ortama sahip.

Otel Müdürü Ersin ile trastaki sohbetimizi gelen müşterilerle yarım kalsa da Ersin bey, “Martıana Restoranımız var, aile restoranı, nezih bir mekan ve doğa görüntüsüne sahip, fiat skalasının da yerinde ve uygun olduğunun”, atını çiziyor

Güzel bir yer. Gezip görmelisiniz. Burası özel kutlamalar için de uygun bir mekân. Hatırlatması bizden.