Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Covid-19 nedeniyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için herkesin evlerinden dijital olarak katılabileceği kutlama programları hazırladı.  Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, online kanallar üzerinden birçok etkinlik gerçekleştirecek.

Covid-19 nedeniyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama ve etkinliklerinin büyük çoğunluğu online olarak gerçekleştirilecek. GSB Nevsehir kullanıcı adıyla Facebook, Twitter ve İnstagram adreslerini takip ederek bütün faaliyetlerden haberdar olunabilecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızda yine gençlerimizle birlikte şenliği bu yıl evlerimizde yaşayacağız. Pandemi nedeniyle bu yıl bayram kutlamalarında gençlerle meydanlarda bir arada olamayacağız fakat hazırlanan farklı konsept ve kurgularla 19 Mayıs coşkusunu evlerden yaşayacağız. Online söyleşi, turnuva ve konser ile etkinliklerimizi sosyal medyalarımızda yayınlayacağız. Bu şekilde vatandaşlarımız bir nebze olsun moral aşılamak istiyoruz.” dedi.