AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından organize edilen, sandık eğitim programı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi?nde gerçekleşti.

Nevşehir merkez ve mahallelerindeki sandık görevlilerine, seçim günü sandık başında neler yapacakları konusuyla ilgili olarak verilen eğitim toplantısına AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,

Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan ve Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Koordinatörleri, teşkilat üyeleri ve sandık görevlileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sandıklara mutlak surette sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Seçim sürecince gerek müşahit ve gerekse de sandık görevlilerinin çok dikkatli davranmaları gerektiğinin altını çizen Ünver; ?Bugün burada 10 Ağustos`a giden yolun son virajındayız.

Sandık görevlilerimiz olarak sizler seçim günü sandık başkanı ile sandık başında görev yapacaksınız. O gün sabahın erken saatlerinde sandığın başında olup atılacak olan oylara sahip çıkmak gibi önemli bir göreviniz var.

Bir anlamda 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sizin omuzlarınızın üzerinde olacak. Parti olarak sandık görevlilerimiz için her zaman toplantı, istişare yapan, eğitim veren bir teşkilatız.

Bugüne kadar oylarımızı arttırarak geçirdiğimiz 8 seçimde sandık görevlilerimiz başarılı çalışmalara imza attı. 10 Ağustos?ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de bu başarıyı göstereceğinize, sandığa sahip çıkacağınıza inancımız tamdır.

İnşallah göstereceğiniz bu başarı ile adayımız Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda 12. Cumhurbaşkanımız olarak seçilecektir. Şimdiden sizlere bu kutsal görevde başarılar diliyorum" dedi.

Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan ise konuşmasında, sandığın önemine dikkat çekerek

?Sandıklara mutlak surette sahip çıkmalısınız. Sandıklara sahip çıkıldığı sürece Milli İradenin nasıl tezahür edeceğini hep birlikte göreceğiz.

Seçim günü tüm vatandaşlarımızın mutlaka sandığa gitmelerinin gerektiğine inanıyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun? dedi.

Konuşmaların ardından program sandık eğitimi konulu sinevizyon gösterimi ve soru cevap kısmı ile sona erdi. Haber: Erdal Kesici