Kapadokya FM Radyosunda Pazartesi ve Cuma günleri canlı olarak yayınlanan Haber Panorama programında Gazeteci Ali Çamur’un sorularını yanıtlayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi arasında oluşturulan Cumhur ittifakına yakışır bir seçim sürecinin yaşandığına dikkat çekti.

Milletvekili Açıkgöz açıklamasında; “AK Parti, milletimizin partisidir.31 Mart seçimlerine hazırlanırken görüyoruz ki hemşerilerimiz adaylarımızı bağrına basmış durumda. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni AK zaferleri milletimizle birlikte yazacağız.

Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Arı’ya merkezde, ilçe ve belde adaylarımızda da benzer milletimizin teveccühünü görmek bizleri memnun ediyor. Milletimiz, AK Belediyeciliği hak ediyor. 31 Mart’ta milletimiz iradesini sandığa yansıtacaktır ve takdirleri başımızın tacıdır.

AK Parti Belediyeciliğini, Gönül Belediyeciliğini yaşatmaya devam edeceğiz. Cumhur İttifakı, milletimizin dirayetli duruşunun ittifakıdır. Ülkesini, bayrağını, devletini, milletini seven ülke bekasını önemseyenlerin ittifakıdır.

Bizler, Cumhur İttifakı'na gönülden bağlıyız. Cumhur İttifakı; devletimizin ve milletimizin bekası için kurulmuştur.

Alınan kararlar ve yapılan projeler doğrudan hizmet esaslı olup milletimizin talepleri merkezimizde olacak.

Şehrimizi, ilçelerimizi, beldelerimizi her zamanki gibi ben değil; BİZ anlayışıyla yönetmeye talibiz.

İnanıyorum ki millet ve memleket sevdalısı aziz hemşerilerim Nevşehirliler AK kadrolarına, gönül belediyeciliğine ve yarınlarına sahip çıkacaktır; 31 Mart’ta milletimiz kazanacaktır. Aziz hemşerilerimizi saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Bizlere canlı yayında ağırlayan Ali Çamur’a teşekkür ediyorum. Sevdamız Nevşehir Gönül Belediyeciliği” dedi.