AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyelerini dernek binasında ziyaret etti.

NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, Başkan Yardımcıları Mehmet Kahraman, Arif Öbekli ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşen ziyarette Milletvekili Açıkgöz'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken Sanayici ve İş İnsanlarının sorunlarını ve sıkıntılarını aktardı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de; "Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, Nevşehir’imizin sanayi faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunduk. ‪“Üreten, gelişen, değişen ve büyüyen Nevşehir için tüm paydaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü Sevdamız Nevşehir” dedi.

Milletvekili Açıkgöz; “Bizler Sanayicilerimizin ve İş Adamlarımızın sorunlarını sıkıntılarını biliyoruz. Bunların farkındayız. Gerek yerelde, gerek genelde sorunlar hemen hemen aynı gibi. Bizler bir siyasetçi olarak sizleri anlıyoruz ve sorunların çözümü konusunda çalışmalarımızı yapmaktayız sıkıntıları en aza indirmek için bizlerde elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Üreten, İstihdam sağlayan Tüm İş insanlarımız ve Sanayiciler bizim göz bebeğimizdir” şeklinde konuştu.