Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı tarafından karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, esnafların sorunları ve talepleri konularında bilgiler alırken, bu konuda son dönemlerde hükümetin çalışmalarıyla ilgili de bilgiler verdi.

Milletvekili Açıkgöz’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, bu tür istişarelerin esnaf sanatkarın yararına sonuçları ortaya koyacağına vurgu yaptı.

Milletvekili Açıkgöz de; “Nevşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanımız Mehmet Pınarbaşı’yı ziyaret ederek, esnaflarımızın ortak temennilerini dinledik. Hükümetimizin esnaflara yönelik faaliyetlerini de anlattığımız ziyaretimizde, Sevdamız Nevşehir olduğunu bir kez daha dile getirdik” dedi.

Açıkgöz, şoförler odasını ziyaret etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün’ü ziyaret etti.

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Düzgün’den şoför esnafının çalışmaları hakkında bilgiler alan Milletvekili Açıkgöz, esnafın beklentilerini kısa sürede çözüm üreteceklerini ifade etti.

Açıkgöz; “Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Mustafa Düzgün’ü ziyaretimizde şoför esnaflarımızın çalışmalarını ve beklentilerini dinledik. Her yönüyle gelişen, büyüyen, mutlu ve huzurlu Nevşehir için durmak yok, hep birlikte çalışmaya devam” dedi.