Mutlu ve ideal bir ailenin oluşumu için olması gerekenlerin konuşulduğu seminerde Aydın Adaklı birbirinden ilginç örnekler verdi.

Çocukların yetişmesinin anne ve babanın yetişmesiyle olacağından bahsedilen seminerde mutlu bir aile için bireyler arasında saygı, sevgi ve sabrın azami derecede bulunması gerektiği vurgulandı.

Sürekli iyimser olmanın insana vereceği pozitif katkının yanı sıra sürekli ters giden olaylar karşısında takınılması gereken tavırlar gerçekleşen kehanet başlığı altında bol bol örnekler verilerek anlatıldı.

Çocuklardaki özgüvenin gelişmesi adına çocukların vazifelendirilmesinin yöntemi ve süreçte yaşanabilecek muhtemel olumsuzluklara karşı nelerin yapılması gerektiği anlatıldı.

İnsanı teknoloji değil, insanı insan yetiştirir denilen seminerde, teknolojinin kontrollü kullanımındaki faydaları ve kontrolsüz kullanımındaki muhtemel tahribatlar konuşuldu.

Seminere katılan veliler bu etkinlikten dolayı Lara Koleji`ne ve verdiği değerli bilgilerden dolayı Aydın Adaklı?ya teşekkür ettiler. İki saat kadar süren seminer sonunda Aydın Adaklı "Yaşam Koçu" adlı kitabını imzaladı. Haber: Erdal Kesici