AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Ankara Kızılay´da gerçekleştirilen terör saldırısını nefretle kınadıklarını belirterek; “Ülkemize yönelik terör saldırılarını planlayan, gerçekleştirilen ve bu tür saldırılara sevinenleri Rabbim kahru perişan etsin” dedi.

AK Parti İl Başkanı Tanrıver, Ankara´da sivil vatandaşlara yönelik yapılan bombalı saldırıların Ülkemizi yasa boğduğunu ifade ederek; “hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

“Ülkemize yönelik hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır” diyen Tanrıver; "Böyle haince saldırılardan medet umanlar bilmelidirler ki milletimiz birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam edecektir. Bu terör olayları milletimizi yıldırmayacak, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirecektir. Milletimiz bu hunharca saldırıyı yapan terör örgütlerine asla prim vermeyecektir. Vatandaşlarımız yaşanan bu olaylar karşısında metanetini korumalı ve sağduyulu olmalıdır. Bu düşünceler içerisinde Ankara Kızılay´da sivil halka yönelik yapılan, vatandaşlarımızın güvenliğini ve ülkemizin bütünlüğünü hedef alan, bizlere tarifsiz acılar yaşatan hain saldırıyı kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum"