Türk -İş Nevşehir Şube Başkanlığı görevine atanan Nedim Akın, beraberindeki Türk İş sendikasına bağlı Tek -Gıda-İş sendikası Nevşehir şube başkanı Mustafa Eken ile Türk Eğitim -Sen Nevşehir şubesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Nevşehir İlindeki emek mücadelesi dayanışmasının önemi öne çıkarken, uzun zamandır yapılamayan küçük çaplı istişareyi de beraberinde getirdi. Ülkemizde önemli bir yere sahip olan Türk-İş sendikasının işsizliğin üst seviyede olduğu Nevşehir ilinde  bayrağını dalgalandırması önemli bir durum diyen Türk -İş başkanı Akın, Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesinin çalışmalarını yakından takip ediyorum ve takdir ediyorum açıklamalarında bulundu.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ise, yapılan ziyaretten dolayı Nedim Akın´a teşekkür ederken, yapılan ziyaretten dolayı da teşekkür etti. 

Uğur, Ülkemizi, İlimizi ve kamu çalışanlarını ilgilendiren her konuda  birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerekliliğini belirtti ve Türk Eğitim-Sen alın terinin olduğu her yerde, haksızlığın olduğu her yerde olurken, aynı zamanda da bu ülkenin temel değerlerine çeşitli maskeler takarak saldıran kişi ve kuruluşlarla da mücadelesini sürdürmeye devam edecek. 

Bu anlamda Nevşehir İlinde faaliyet gösteren iki sendikanın değerli başkanlarına Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın diyorum açıklamalarında bulundu.