Emniyet Müdürü Mehmet Artunay´ a çiçek ve Altınyıldız Anasınıfı öğrencileri ile polisin fotoğrafını sunan Altınyıldızlıların duygularını, 11. sınıf öğrencisi Oğuz Korkmaz dile getirdi.

Altınyıldız Koleji 11.sınıf öğrencisi Oğuz Korkmaz emniyet müdürlüğünde polislere hitaben yaptığı konuşmada "Bizler şehitlerimize dualarımızın yanında, siz emniyet güçlerimize taziyelerimizi sunmak için buradayız. Teröre, teröristlere ve bunlara destek verenlere lanet olsun.

Bunların kökünün bir an önce kurutulması gerekiyor. Şehit olan polislerimize Allah´tan rahmet diliyoruz. Siz polislerimizin ve güvenlik kuvvetlerimizin daima yanındayız. Hepimiz birer polis ve birer asker olarak vatanımız için şehadet şerbeti içmeye hazırız. Allah polis abilerimize güç kuvvet versin. Sözlerime bir şiirler son veriyorum."

Cümle alem bir olsa;bükemez bileğini

Fırtınalar kopsa da; yıkamaz direğini

Oklar saplana dursun;sağlam tut yüreğini

 

Gözyaşlarıyla mühürle; ve uçur dileğini

Kimsesizler kimsesi; o yapar gereğini

Ya has kullar gönderir; ya rahmet meleğini

 

Hak sillesi yiyenler; şaşırır felleğini

Yeter ki sen yiğidim!

Sağlam tut yüreğini!

Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ziyaretin kendilerine güç verdiğini, en kısa zamanda halkın desteği ile terörün kökünü kazımaya ant içtiklerini, PKK, DAEŞ, PYD, FETÖ gibi örgüteri ve emperyalistlerin tuzaklarını boşa çıkartacaklarını söyledi.

Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İğdeci, Anaokulu Müdürü Mustafa Uçar, Müdür Yardımcıları Korhan Arslaner ve Aykut Değerlier, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Uğurlu ve Altınyıldızlı öğrencilerle tek tek ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Emniyet Müdürlüğü ek ve ana binaları ziyaretlerinde her polis memuruna karanfil takdim eden Altınyıldızlılar “Türk Milleti Yanınızda” mesajı verdi.

Emniyet Müdürlüğü ana binada, Emniyet Müdür Yardımcıları Engin Gürbüz ve Bülent Kalın, Altınyıldız heyeti ile ilgilenerek ziyaretten duydukları memnuniyeti belirttiler. Altınyıldız Eğitim Kurumları heyeti, emniyet mensuplarına daima yanlarında olacaklarını belirtilerek, Türk Milletine başsağlığı diledi.

 

/images/haberler/resimler/2016-12/15/1243537872885.jpg