Klinik Psikolog-Psikolojik Danışman İzzet Özer tarafından Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi veli, öğrenci ve öğretmenlerine yönelik “Pandemi sürecinde evdeki başarı pusulası” konulu online eğitim semineri Cumartesi ve Pazar günü 20.00 - 21.00 saatleri arasında Microsoft Teams üzerinden düzenlenecek.

Altınyıldız Koleji’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Bu hafta sonu Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi veli-öğrenci ve öğretmenlerine yönelik olarak mesleğinde uzman, Klinik Psikolog-Psikolojik Danışman İzzet Özer tarafından 12 Aralık Cumartesi ve 13 Aralık Pazar günü saat 20.00-21.00 arasında “Pandemi sürecinde evdeki başarı pusulası” konulu online eğitim semineri Microsoft Teams üzerinden düzenlenecektir.

İzzet Özer’in eğitim seminerlerinin dolu dolu ve keyifli dakikalar yaşanarak geçtiği daha önce okulumuzda düzenlediği seminerlerde yaşamıştık.

Şimdiden düzenlenecek olan seminerin tüm katılımcılar için verimli olacağını belirtir, etkileşmeli iletişim dolu dakikalarda başarı pusulasında buluşmak dileğiyle. Sağlık ve başarı dolu günler dileriz.” denildi.