Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı 14 Mayıs Anneler Günü ve Yılsonu programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Dünyaya getirdiği evladını; özveri ile büyüten, iyiye, doğruya güzele yönlendirerek hayata hazırlayan, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı olan annelerimizi bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4.sınıf öğrencileri muhteşem bir programla annelerini ve diğer konukları duygulandırdı. Hayatlarının bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklenti ve umutlarla açan sevgili öğrencilerimizin hazırladığı programda duygu dolu anlar yaşandı.

Öğrencilerimiz programda hazırlamış oldukları halk oyunları ,´Anne ve Biz Türkiye´yiz´ temalı oratoryoyu sunmalarının ardından ,İngilizce ve Türkçe korolarla Programı kapatan öğrencilerimize 4. Sınıf anısına hazırlanan plaketleri anneleri tarafından verildi.

Program sonunda okul Müdürü Sayın Mehmet Eravcı yaptığı konuşmada programın hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmenlerimiz Sema Emirağaoğlu,Yusuf Kaya, Keriman Şarlak, Ayşe Zağlanmış ve Yeşim Işıktaş, İngilizce Öğretmeni Fatma Yedier,Müzik Öğretmeni Sezgi Ceylan, Resim Öğretmeni Mehmet Doğan, Beden Eğitimi Öğretmeni Hülya Ulus , Halk Oyunları Öğretmeni Kübra Ekici,Bilgisayar Öğretmeni Canan Yüncü,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Sabri Elkatmış´a teşekkür etti .

Dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren tüm annelerimizin ve yüreğinde evlat acısı taşıyan şehit annelerinin Anneler Gününü kutladı. Programın en büyük kahramanları olan öğrencilerimize yeni eğitim öğretim hayatında başarılar diledi. 100 Altınyürekli öğrencimizin bayrağını devralan 5.sınıf zümresi Matematik öğretmenimiz Gökhan Metin ,Türkçe Öğretmenimiz Gamze Delipoyraz,Fen Bilimleri Öğretmenimiz Bahar Benzer,Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Perihan Çıtak Savran, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Dursun Uz İngilizce Öğretmenimiz İlknur Meşeci,Rehber Öğretmenimiz Ali Rıza Köse tarafından 4.sınıf öğretmenlerimize plaket ve çiçek takdim edildi.

“Öğrencilerimize ortaokul da ve devam edecek diğer öğrenim hayatları boyunca başarılar diliyor onların yetişmesinde emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.”