Edinilen bilgiye göre, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı.

Yapılan çalışmada,  Ankara Batı Yerel İlamat Masasınca "Dolandırıcılık" suçundan aranan ve hakkında 2 yıl hapis cezası bulunan A.Ş. isimli şahıs yakalanarak yapılan adli işlemlerinin ardından Kapalı Cezaevine gönderildi.

Nevşehir Sulh Ceza Hakimliğince " Tehdit ", Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca "Ailenin Korunması Tedbirinin İhlali" suçlarından aranan ve hakkında 3 gün disiplin hapis cezası bulunan Z.A.G. isimli şahıs yakalanarak  çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca" Yaralama " suçundan aranan ve hakkında 10 ay hapis cezası bulunan B.A. isimli şahıs yakalanarak çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca" Silahla Tehdit ve Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme " suçlarından aranan ve hakkında 4 yıl 11 ay hapis cezası bulunan K.G. isimli şahıs yakalanarak çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda ise Boğazlıyan İlamat ve İnfaz Bürosunca Yaralama, Tehdit-Hakaret, Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığının İhlali, Mala Zarar Verme suçlarından 10 yıl 35 ay 37 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.Ş. isimli şahıs yakalanarak çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.