Nevşehir SMMM Odası Başkanı Şerafettin Arslan mesajında şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle son günlerde görevi başında hayatını kaybeden meslek şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve meslek camiamıza baş sağlığı diliyorum.

30. Yılımızı hükumetin odalarımızın görüşünü almadan sürekli getirilen mevzuat değişiklikleri ve alt yapısını oluşturmadan yürürlüğe koyduğu e- uygulamalar yüzünden moralsiz ve motivasyonsuz, taleplerimize suskun kalınması ve son günlerdeki strese dayalı nedenlerle görevi başında hayatını kaybeden meslektaşlarımızın olması nedeniyle günümüzü buruk kutluyoruz.

Biz 250 üyesiyle ilimizin 112 bin üyesiyle ülkemizin en büyük akademik örgütlerinden biriyiz.

Örgüt olarak;

Maliyenin güçlenmesine katkı koymanın yanı sıra işletmelerimiz gelişmesinde yol gösterici olarak ülkemiz ekonomisinin gelişimi için çalışan iş dünyasına bilgisiyle yön veren, ürettiği değeri toplumla paylaşan, ülkemizde vergi bilincinin oluşmasında önemli rol oynamanın yanında, Başta Hazine ve Maliye bakanlığı olmak üzere Çalışma sosyal hizmetler ve Aile bakanlığı Ticaret bakanlığı Sanayi ve teknoloji bakanlığı olmak üzere bir çok kurum ve kuruluşa veri akışı sağlayan önemli bir mesleği icra ediyoruz. Dürüstlük, tarafsızlık, mesleki yeterlilik ve sır saklama ilkelerimiz, mesleğimiz onurumuzdur.

Güçlü işletmeler güçlü Türkiye için mücadele eden meslektaşlarımıza hak ettikleri önemin verilerek taleplerinin bir an önce yerine getirilmesi dileğimle, bu onurlu bir o kadar zor ve zahmetli mesleğinin icracıları meslektaşlarımın ve ailelerinin gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”