Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Yönetim kurulu üyesi ve Nevşehir ASKF Genel Başkanı Başkanı Mustafa Avcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici´yi ziyaret etti. Ziyartete Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca da hazır bulundu.

Ziyarette Konuşan Avcı, gazetecilerin spora ve sporcuya her zaman destek verdiğini söyledi.

Nevşehir´de sporun gelişmesi için gazetecilerin önemli bir rol oynadığını belirten Avcı, “Ülkemizde amatör sporlar çok fazla desteklenmiyor. Amatör sporcular da sorunlar yaşıyor. Bizim bu sorunları aşmamızda gazeteciler bize her zaman destek oluyor. Bu nedenle Nevşehir´de görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyorum.” dedi.

NGC Başkanı Ekici de ziyaretinden dolayı Avcı´ya teşekkür etti. Ekici, gazetecilerin toplumun her kesiminin yanında olduğunu belirterek, “Bizler bu şehrin ve bu şehrin paydaşlarının gelişmesi için her zaman destek vermeye hazırız. Sporun gelişmesi gençliğin kurtulması anlamına geliyor. Gazeteciler olarak spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu. Haber: Alpaslan Körükcü