Autoexper Oto Ekspertiz Nevşehir Şubesi, Lale Sanayi Sitesi 1. Blok Numara 6 adresinde düzenlediği görkemli açılış töreniyle hizmete açıldı.

Aılış törenine AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer, Bektaş Demir, Ersin Erol ve Ersan Erkut, Nevşehir Marangozlar Odası Başkanı Ramazan Korkmaz, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Autoexper Genel Koordinatörü Mesut Çınar, Autoexper Nevşehir Şubesi İşletmecileri İsmail Ördü, Talip Ördü ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasında törene katılan davetlilere teşekkür eden firma sahibi İsmail Ördü, “Nevşehir'de önemli bir eksikliği giderecek olan Autoexper Oto Ekspertiz firmamızda fiyat politikamız ve hizmet kalitemizle öne çıkmayı hedefliyoruz.” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı konuşmada, "Yeni açılan Autoexper Oto Ekspertiz firmasının şehrimize ve Ördü ailesine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de yaptığı konuşmada; "Türkiye’nin oto ekspertiz markası sloganıyla hizmet veren Autoexper Nevşehir şubesinin açılışını hazirunumuzla birlikte dualarla gerçekleştirdik. Araç alımında güvenilir adresler önemlidir. İşletme sahibi Ördü ailemize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum, Sevdamız Nevşehir’imize hayırlı olsun." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ise yaptığı konuşmada; "Şehrimize yeni bir istihdam sağlayacak olan Autoexper Nevşehir şubesinin açılışını hemşehrilerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. İşletme sahibi olan Ördü ailemize hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Hafız Mahmut Kemikkıran hoca tarafından okunan dua ile işyerinin açılışı AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve İşletme sahipleri tarafından yapıldı.

Detaylı testler yapılabiliyor

İşyerinin açılışının ardından davetliler, yeni açılan işyerini gezerek son teknoloji cihazlarıyla hizmet veren işyeri hakkında bilgi aldı. İşyerinin açılışı ile ilgili bir bilgi veren Autoexper Oto Ekspertiz Nevşehir Şubesi işletmecisi İsmail Ördü, burada vatandaşların ikinci el araç almadan önce araçlarında mevcut olan performans testlerini yaptıklarını dile getirdi.

Ördü, son teknoloji cihazlarla hizmet veren garantili Autoexper Oto Ekspertiz Nevşehir Şubesi, araçların test sürüşü, araç geçmişi tramer sorgulama, boya kaporta testi, OBD arıza tespit cihaz ile araç testi, makas lift üzerinde araç altı ve şase kontrolü, ekspertiz kontrolü, cihazlar üzerinde motor testi, fren testi, süspansiyon testi, yanal kayma testi ile yaptığı detaylı testlerle ikinci el araç alımı ve satımı gerçekleştiren vatandaşların yanılma payını en aza indirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

İkinci el araç alacak vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak olan firma, en modern donatılarla hizmete başladı. İşinde uzman personel ile hizmet verecek olan Autoexper Oto Ekspertiz Nevşehir Şubesi, araçlara ön muayene hizmeti de verecek olup muayeneye giren araçların sorunsuz çıkmasına olanak sunuyor.

Nevşehir'de bir ilk

Firma işletmecilerinden Talip Ördü de yaptığı açıklamada, “Kentte eksikliğini gördüğümüz ekspertiz hizmetini halkımızın hizmetine sunduk. Teknolojiye uygun ekipmanlarla donattığımız işyerimizde işinde uzman personeller hizmet veriyor.  Günümüzde araç alım satımları belli şartlarda olmak zorunda. Bu şartlardan biri de karşılıklı güven sağlanabilmesi için satılan aracın bir başka kurum tarafından bir takım testlerle mevcut durumunun değerlendirilmesi gerekiyor. Bizde tamda bu noktada devreye giriyoruz.  Burada oto alım satımda araçları test ederek en güvenilir şekilde otomobillerin durumunu rapor ediyoruz. ” diye konuştu.

Autoexper - Profesyonel Oto Ekspertiz Nevşehir Şubesi

Yer: Lale Sanayi Sitesi 1 Blok Numara 6 Nevşehir

Tel: 0 384 212 22 33

Ne aldığınız bilmek sizin en doğal hakkınız...

Kurumsal Hizmet, Detaylı Kontrol, Uzman Kadro, Güvenilir Raporlama ile aradığınız her şey burada. Aklınızda soru işareti kalmasın. İkinci el araç alırken aldanmayın! En Detaylı kontrol en detaylı raporlama.

Autoexper - Profesyonel Oto Ekspertiz Nevşehir Şubesi Verilen Hizmetler

Motor Performans Test, Boya Kaporta Kontrol, Fren Test, Süspansiyon Test, Yanal Kayma Test, Elektronik Arıza Tespit, Araç Altı Kontrol, Elektrik Sistem Kontrol, Motor Detay Kontrol.