Tekstil Devlerine Meydan Okuyor

Almanya merkezli olarak dünyanın birçok ülkesine online olarak hizmete başlayan B KARAKTER, trend olacak ürün çeşitliliği ve yenilikçi kataloğuyla Avrupa'da zirveye meydan okuyor.

Gelişen ve değişen dünya düzeninde modayı yakından takip edenlerin, kaliteli ve ayrıcalıklı ürünlere sahip olacağı tek adres vizyonu ile yola çıkan B KARAKTER, şimdiden sektöre ayrı bir heyecan getirdi.

Birbirinden farklı ve en son trend olacak ürünler ile müşterilerine merhaba diyen B KARAKTER, yılların hayalini gerçeğe dönüştüren Mesut Timuroğlu imzasını taşıyor.

Tırmanış Başlıyor

Benim hayatım "B KARAKTER" diyen Timuroğlu, yıllarca yaptığı mankenlik mesleğinden tekstil dünyasına tırmanışını şöyle özetliyor:

"Annem ve Dedem Yolumu Aydınlattı"

Bana en çok feyz olan rahmetli annem ve dedem Eminoğlu Bayram oldu. Başarmak onlar için bitirdiğinde başarmaktı her zaman. Dedemin kırtasiye ve kütüphane dükkanı vardı. Benim çocukluk yıllarımda, dedem kitaplara olan düşkünlüğünden ötürü her türlü zorluğa rağmen bir kitap için kilometrelerce yol kat ederdi. Dedemin bu azmi bana ışık oldu ve her daim yolumu aydınlattı.

Ve Geleceğin Markasının Doğuşu

Uzun yıllar inşaat sektöründe hizmet verdikten sonra gelen teklifler karşısında mankenliğe geçiş yapan Mesut Timuroğlu, 1993 - 1998 yılları arasında tanınmış ünlü markalara mankenlik yaparak geleceğin temellerini aslında o yıllarda attı.

"Zirvede Bende Olacağım"

Başarılarla dolu mankenlik basamaklarını birer birer çıkarken, "Öyle bir gün gelecek ki, tekstil dünyasında yükseleceğim ve o markaların arasında bende olacağım" diyerek kendisine bir söz veren Timuroğlu, nakış nakış dokuyarak güçlü bir marka yaratmak için yıllarca sabırla bekledi.

İşte O Gün, Bugün

Bugün o sözü gerçekleştirmenin tam zamanı diye iddialı bir başlangıç yapan Timuroğlu, 500 yıllık bir mazisi olan Alman dünya firmaları arasında bulunmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ediyor.

"Tüm Gözler B Karakter'de Olacak"

Ürünlerimiz ile kaliteli şık giyimin ve modanın öncüsü olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın diyen Mesut Timuroğlu, "Sezonun moda ve trend olacak giyimleri, aksesuar ve dekorasyon modelleri ile giyim severlere geniş bir yelpaze seçeneği sunuyoruz. Giyim sektöründe bilgi ve tecrübe birikimine sahip eğitimli ve deneyimli ekibimizle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gücümüze güç katarken, online alışveriş mağazamız ile de dünyanın her noktasına ulaşmayı hedefliyoruz. Her geçen gün yenilenen tasarımlarımızla bundan böyle tüm gözler B KARAKTER'e çevrilecek." dedi.

Timuroğlu Kimdir?

Halit ve Zeynep Timuroğlu'nun Temuçin, Ömer Faruk ve Gülay isimli dört çocuğundan sonuncusu olarak 1976 yılında Nevşehir’de dünyaya geldi. Memleketi Nevşehir dolayısıyla Türkiye ile olan bağı hiçbir zaman kopmadı. Uzun yıllar inşaat sektörü ve mankenlik alanlarında hizmet verdi. Halen Almanya'da ikamet ediyor.