Buna ilişkin haftalık yönetim kurulu toplantısını bugün yapan Büro Memur-Sen Nevşehir Şubesi, genel kurul hazırlıklarına başladı. 

Şube Başkanı İsmail Ağmanalmaz, "Şubemiz 3'üncü Genel Kurulunun hazırlıklarına başladık. Seçim takvimine ilişkin maddeleri bir bir yerine getireceğiz." dedi.

"Yönetim Kurulu aday listemizi şekillendirmek üzereyiz." diyen Ağmanalmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Ancak, daha güçlü sendika olabilmemizin yolu, daha aktif üyelerimizden geçmektedir. Üyelerimizden en çok isteğimiz; daha katılımcı, daha aktif olmalarıdır. Sendika yönetim kurullarında görev talep etmelerini kendilerinden bekliyoruz. Hem Genel Merkezi'mizin, hem de Şubemizin seçimlerinin başta ülkemize ve özellikle memuriyet mesleğine hayırlı olmasını ve yeni hak kazanımlarına vesile olmasını Yüce Allah'tan dilerim."

Seçim hazırlıkları ve görev paylaşımlarının yapıldığı toplantıya Başkan İsmail Ağmanalmaz'ın yanı sıra, Başkan yardımcıları Mehmet Kahraman, Ahmet Bumin Dörtkol, Menduh Doğan, Mansur İnanıcı, Evren Gülkan ve Süleyman Doğan katıldı.