Sivas’ta uydu üzerinden yayın yapan bir televizyon muhabiri Emine Biyan, yeni yıl öncesi vatandaşlarla röportaj yaptığı esnada iki küçük çocuğa 2020 yılında gerçekleşmesini istedikleri hayallerini sordu.

Çocuklar, “Mutluluk isteriz. Hayatımız düzenli olsun yeter bize. Balonlar ile uçmak istiyoruz“ cevabını verdi.

Biyan’ın çocuklar ile yaptığı röportaj kısa sürede sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılarak ilgi odağı oldu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı da videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i etiketledi.

Arı yaptığı paylaşımda, “Masumiyetlerine kurban olduklarım. Hayalleri balonla uçmakmış, Kıymetli Sivas Belediye Başkanım Hilmi Bilgin, şayet kardeşlerimizi tespit edip de şehrimize gönderirseniz Kapadokya’da balona bindirip hayallerini gerçekleştirmek boynumuzun borcudur. Her şey bir hayalle başlar. “ ifadelerini kullandı.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin de Başkan Arı’ya yanıt olarak, “Doğa harikası Nevşehir’e selam olsun Rasim başkanım. İnşallah bu minik kardeşlerimizin hayallerini el ele vererek gerçekleştireceğiz. Bu sevince ortak olmanız bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir” dedi.

Küçük çocukların hayallerinin gerçekleştirilmesi için sosyal medyada başlatılan kampanya üzerine çocuklara ulaşıldı. Çocukların önümüzdeki günlerde Nevşehir’de misafir edilerek hayallerinin gerçekleştirilmesi planlanıyor.