Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Tarafından düzenlenen, TOBB Borsalar Konseyi Toplantısı, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Konsey Üyelerinin telekonferans aracılığı ile yapıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında düzenlenen toplantıda gündemdeki konular ve ekonomide hayata geçirilen destekler ile tedbirler kapsamında gelinen noktaya ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. İhtiyaç duyulan yeni adımlar istişare edildi.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, video konferans yoluyla katıldığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)‘nin Borsalar Konsey Toplantısıyla ilgili şu değerlendirmede bulundu; "Toplantıda korona virüsün ekonomiye etkilerini azaltmak için yapılabilecekleri görüştük. Tarım ve hayvancılığa yönelik alınan destek kararlarını ve bundan sonrası için ihtiyaç duyulan adımları istişare ettik. Ayrıca üyelerimizin talep, öneri ve sıkıntılarını geçtiğimiz günlerde olduğu gibi bugün de canlı bağlantı ile Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli ile TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na bir kez daha aktarma fırsatı yakaladık." dedi.

Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen programa Nevşehir'den bağlanan NTB Başkanı Salaş, "Şuan tüm Dünya, Korona virüs salgını nedeniyle, karşı karşıya kaldığı en büyük krizi yaşıyor. Ülkemiz de bunun için topyekün mücadele ediyor. Bu süreçte bizim yapmamız gereken ise, birlik beraberlik ve dayanışma içinde olmaktır. Bu süreçte sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere işinin başında olan tüm çalışanlarımıza, girişimcilerimize, çiftçimize ve işverenlerimize şükranlarımı sunuyorum. " şeklinde konuştu.