Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunmasını sağlayan güvenlik kolu Jandarma Teşkilatı’nın 182. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, şan ve şeref dolu bir tarihle milletinin hizmetinde olan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunmasını sağlayan askeri güvenlik kolu Jandarma Teşkilatı’nın 182. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

NTB Başkanı İbrahim Salaş, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kuruluşundan günümüze devletin varlığını, milletin birlik ve beraberliğini korumak ve huzur ile güvenliği sağlamak için çabalayan Jandarma Teşkilatımızın 182. yıl dönümünü kutluyorum. Yurdumuzun her köşesinde, halkla iç içe büyük bir özveri ve heyecanla görev yapan, Jandarma Teşkilatımız, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Jandarma her zaman yurt, ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı tevazu, fedakarlık ve feragat örneği bir kanun ordusudur’ ifadesinde işaret ettiği gibi vatansever tutum ve üstün hizmet anlayışı ile Türk milletinin gönlünde yer etmiştir.

Sorumluluklarının bilincinde görevlerini yerine getiren teşkilat mensuplarını tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Bu duygularla 182. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, Jandarmamızın aziz şehitlerine yüce Allah’tan rahmet, değerli Jandarma mensuplarına kazasız belasız günler diliyorum.”