Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Türkiye İş Kurumu Nevşehir İl Müdürü Arif Sıdık Barata,  Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Nevşehir İl Başkan Yardımcısı Salih Açıkgöz ve  AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen´i makamında ziyaret ederek , görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum teşkilatları ile el birliği içerisinde halkın hizmetinde olduklarını belirtti.

Nevşehir Belediyesi´nin öteden beri kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve sivil toplum teşkilatlarının yöneticileri ile birlik ve beraberlik içinde bir çok örnek çalışmaya imza attığını dile getiren  Seçen, bundan sonra da aynı kararlılık içerisinde bu çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Dolaşmaz´dan Seçen´e hayırlı olsun ziyareti

 

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ´i makamında ziyaret ederek, hayırlı olması dileklerinde bulundular.

 

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti kadrolarının halka hizmet noktasında bugüne olduğu kadar bundan sonraki süreçte de aynı azim ve kararlılık içerisinde çalışma yapacağını söyledi.

 

Belediye Başkanı Seçen, az laf çok iş düşüncesi içinde halkın beklentilerine uygun hizmetleri gerçekleştirmeyi amaç edindiklerini kaydetti.

 

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz´ da, Seçen´e görevinde başarılar diledi ve  AK Gençlik olarak Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen´in yanında olduklarını dile getirerek, halka sunulacak her hizmetin oldukça önem taşıdığını belirtti .

 

Ziyarette hazır bulunan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru´ da, Belediye Başkanı Atilla Seçen´e çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.

 

Sanayici ve işadamlarından Seçen´e tebrik ziyareti

 

Sanayici  ve işadamlarından oluşan heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ´i  ziyaret ederek, Nevşehir Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen´i  makamında ziyaret eden bir grup sanayici ve işadamı, Seçen´e  Belediye Başkanlığının hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde üstün başarı dileklerini ilettiler.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen´de ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Nevşehir´e belediyecilik hizmetlerinin etkin bir şekilde gerçekleşmesi için yoğun bir mesai harcayacağını dile getiren Seçen, kendisine gösterilen ilgiden dolayı da herkese teşekkür etti.