Kura çekimi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Kura çekiminde, Başkan Arı’nın sosyal medyadaki takipçileri arasından 500, salonda bulunan davetliler arasından ise 10 kişiye sıcak hava balon turu hediye edildi.

İki ayrı şeffaf kutudaki numaralar, Başkan Arı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, belediye ve parti yöneticileri, gazeteciler ve davetliler tarafından çekildi.

Başkan Arı, yaptığı açıklamada, belediye başkanı olduğu günden beri şehrin ve bölgenin tanıtımı için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Kampanyaya sektör temsilcilerinin büyük destek verdiğini kaydeden Arı, sıcak hava balon turuna katılmak isteyenler için önümüzdeki süreçte farklı sürprizler de olacağını belirtti.

Belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal işlere de önem verdiklerini vurgulayan Arı, şöyle devam etti: “Sektör temsilcileri ile görüşmemiz neticesinde, onların katkısıyla bu şehrin tanıtımına katkı sunmak amacıyla bir kampanya başlattık. Bu özel hava aracına binmeyi hak eden arkadaşlarımızı belirliyoruz. Sosyal medyadaki duyurumuz 2 milyona yakın etkileşim aldı. Bu durum şehrimizin ve Kapadokya’nın özel olduğunu gösteriyor. Bu romantik ve fantastik şehre daha fazla dikkat çekmek, bölgemizin güzelliğini yerinde görmeleri amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Bu şehri ve bölgeyi tüm dünyaya tanıtacağımızı söylemiştik, biz bu şehri hak ettiği yere yükseltmeye çalışıyoruz. Balona binmeyi çok isteyip de bu çekilişte hak elde edemeyenler olursa, onlar için de gece sosyal medya üzerinden duyuracağımız bir sürprizimiz var.”

Kura sonuçlarının, Nevşehir Belediyesi web sitesinde ilerleyen saatlerde yayınlanacağı öğrenildi.