Siyasi partilere yönelik iade-i ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Mehmet Savran, son olarak CHP ve SP İl Başkanlarını ziyaret ederek bir süre görüştü.

İlk ziyaretini SP’ye yapan Savran, burada İl Başkanı Doğan Simit ve partililerce karşılandı. Savran, il Başkanı Simit ve parti yöneticilerine Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli projelerine ilişkin bilgiler vererek istişarelerde bulundu.

Simit ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Savran’a teşekkür etti.

Ardından CHP’yi ziyaret ederek burada il başkanı Kamil Gülmez ve partinin çeşitli kademelerindeki yöneticiler ile sohbet eden Başkan Savran, Nevşehir Belediyesi’nin yürüttüğü altyapı ve üstyapı projeleri hakkında yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Her zaman istişareye ve eleştiriye açık bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini ifade eden Savran, “Siyasi görüşlerimiz farklı olsa da neticede hepimizin derdi yaşadığımız şehrimize hizmet etmek. Şehrimize hizmet noktasında yapıcı her türlü eleştiriye açığız. Yeter ki iftira, yalan olmasın” dedi.

Gülmez’de ziyaretinden dolayı başkan Savran’a teşekkür etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, geçtiğimiz günlerde de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) teşkilatlarına ide-i ziyaret gerçekleştirmişti.