Nevşehir?de futbolun gelişimi ve özellikle alt liglerde elde ettiği başarılar ve ortaya koyduğu vizyonla taraflı tarafsız bütün sporseverlerin gönlünü kazanan Kapadokya Nevşehirspor Kulübü kentte başarılar elde etmeye devam ediyor.

Bütün maddi olumsuzluklara rağmen amacı sadece spor yapmak ve bu ülkenin spor kültürüne katkı sağlamak olan Kapadokya Nevşehirspor Kulübü futbol mantığında her zaman iddialı olduğunu turnuvalarda gösterdiği başarılarla ortaya koyuyor.

Toplam 6 takımın bulunduğu U 15 liginde namağlup şampiyon olan Kapadokya Nevşehirspor Kulübü oynanan play-off müsabakaları sonunda Telekomspor ile final maçı yaptı. Nevşehir 3 nolu çim sahada oynanan ve adını yakışır bir müsabakanın oynandığı final maçında şampiyonu seri penaltılar belirledi.

0-0 biten maç sonunda uzatmalarda da gol sesi çıkmadı. Hem Telekomspor hem de Kapadokya Nevşehirsporlu minik yürekler ortaya koydukları mücadele ile ağabeylerine adeta mesaj verdiler.

Seri penaltı atışları sonunda 5-4 galip gelen Kapadokya Nevşehirspor Kulübü İl şampiyonu oldu. Final müsabakası sonrası düzenlenen kupa töreni görülmeye değer görüntülere sahne oldu.

TASKK Yönetim Kurulu üyesi ve Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Avcı ve Nevşehir Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca?nın elinden kupalarını alan K. Nevşehirsporlu oyuncular mutluluklarını hocaları ve yöneticileri ile paylaştılar.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu TASKK Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Avcı, lige katılan bütün takımları tebrik ettiğini şampiyon olan takım K. Nevşehirsporu yürekten kutladığını belirterek ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için güzel temennilerde bulundu.

Final müsabakası oynayan her iki takımın oyuncularına da madalya takdim edildi.

2015 yılı içerinde düzenlenecek Türkiye elemelerinde U15 liginde şehrimizi Kapadokya Nevşehirspor Kulübü temsil edecek. Haber: Ali Çamur