Rahmetin âdeta sağanak sağanak yağdığı, cennet kapılarının ardına kadar açıldığı, cehennem kapılarının kapandığı, yeryüzünü huzur ikliminin kapladığı Ramazan ayında Beşir Derneği, bağışları Türkiye ve dünyadaki gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor, hayrınıza vesile oluyor.

Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Erdal Yıldırım yaptığı açıklamada; “İnsanlar arası yardımlaşma ve dayanışmayı en güzel şekilde ifade eden Peygamberimiz (Sallallâhu Aleyhi Vesellem) şöyle buyurmaktadır: "Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir." Bu hadis-i şerifte Efendimiz ( Sallallâhu Aleyhi Vesellem ) bize sosyal adaleti, dayanışmayı, yardımlaşmayı öğretmekle kalmayıp aynı zamanda nasıl bir bakış açısına sahip olmamız gerektiğini de göstermektedir.

Beşir Derneği olarak sosyal yardımlaşma ve dayanışmada önceliğimiz resmi, insani ve İslami değerlerden taviz vermeden bir ibadet görerek, emanetinizi yerine ulaştırmaktır. Sosyal inceleme sonucunda belirlenen gerçek ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerin gülmesine vesile olmanın huzurunu yaşıyoruz.

Derneğimiz nitelikli yardım modeline geçerek ihtiyaç sahibini incitmeden yardım ulaştırmaktadır. Beşir Derneği olarak İhtiyaç sahibi ailelere belirlen puan kadarıyla iyilik kartıyla (Beşir Destek Kartı) anlaşma yapılan yerlerden alışveriş yaptırıyor, ya da belirlenen internet sitesi üzerinden diledikleri alışverişi yaparak kapılarına kargo ile getirtiyoruz.

Hayırseverlerimiz bu pandemi döneminde iftarlık, bayramlık, fitre, fidye, Zekat vb. bağışlarını www.besir.org.tr adresine girerek gönül rahatlığı ile kolayca yapabilirler.” dedi.