İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün başkanlığında yapılan toplantıya Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat ile cami görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda;  “2019 Yılı Yaz Kur’an Kursları Uygulama Esasları”, “26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü”, “Camilerin Açık Tutulması”, “Nevşehir İli Orman Yangınları ile Mücadele Komisyon Kararları” konuları ele alındı.

Toplantı sonunda İl Müftüsü Yakup Öztürk ilimizden tayinleri çıkan İl Müftü Yardımcılarına hitaben yaptığı konuşmasında; “Yaşar Bolat hocamız yaklaşık 5 yıldan beri İlimizde İl Müftü Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Hocamız 2008-2013 yılları arasında Acıgöl İlçe Müftülüğü 2013-2019 yılları arasında da İl Müftü Yardımcısı olarak ilimizde görev yapmıştır. Nazım Haksever hocamız ise yaklaşık 7 yıldan beri İlimizde İl Müftü Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Hocalarımıza gayret ve hizmetlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Ailece mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmelerini yüce Rabbim’ den (CC) niyaz ediyorum.” dedi.

Programda söz alan İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat ise Acıgöl İlçe Müftülüğü ve İl Müftü Yardımcılığı yaptığı zaman zarfı içinde desteklerinden dolayı İl Müftümüze teşekkür etti. Din Hizmeti ve Eğitim Hizmetlerinde birlikte ekip ruhu içinde uyumlu bir çalışma ortamı sağladıklarından dolayı Cami görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticilerine teşekkür ederek helallik istedi.

Toplantı din görevlilerinin dilek ve temennileriyle sona erdi.