Dörtkol, “Resmi açıklamalara göre 37 insanımızın yaşamını kaybettiği, 125 kişinin yaralandığı bu korkunç saldırı, bizleri artık sokakta yürümeye bile korkar hale getiren bir güvensizlik ve endişe ortamını günden güne büyütüyor.

 ABD Büyükelçiliği´nin kendi vatandaşlarını uyardığı, Ankara´da saldırı olacağına dair kimi istihbarat bilgilerinin olduğu anlaşılan bu saldırının önlenememiş olmasında ihmali bulunanlar, hiçbir gerekçenin arkasına sığınmadan halkımızdan özür dilemeli ve sorumluluklarının gereğini yerine getirmelidir.

Bugün her zamankinden fazla itidalli olmaya, dayanışmaya, birliğe ihtiyacımız var. Ülkemizi kaos ortamına sürüklemek isteyenlere cevabımız yine barış, kardeşlik ve daha fazla birlik olacak.

 Vatandaşlarımızın can kaybına ve yaralanmasına neden olan bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri ve terörü lanetliyor, hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Acı, kan ve gözyaşının son bulması için tüm yurttaşlarımızı kenetlenmeye ve “Bu Son Olsun” demeye çağırıyoruz” ifadelerinde bulundu.