2017 yılında düzenlenecek gezinin rotası ise Bolu, Bilecik, Kütahya ve Eskişehir olarak belirlendi. 28 Nisan - 1Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Ege Turunu katılacak olanlar Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali´nin türbesinde dua edecek, Yedigöller ve Abant´ı doyasıya gezecek, Kütahya´yı kaleden izleme fırsatı elde edecek ve Eskişehir´in tüm güzelliklerine doyacakları bir gezi programı ile tanışacaklar.

2 gece 3 gün olarak belirlenen gezi programında 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklayacak olan katılımcılar, profesyonel rehberler eşliğinde, lüks otobüs ile seyahat edecekleri geziye ise kişi başı her şey dahil yalnızca 425 TL ödeyecekler. Tura katılmak isteyen üyelerimize 3 taksit ile ödeme imkanı sunan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi taksit bedellerini ve tarihlerini ise Ocak 125 TL, Şubat 150 TL, Mart 150 TL olarak belirledi. 

Gezi programı için Kapadokya bölgesinde 21 yıldır Turizm ve Organizasyon hizmetleri veren Rock City firması ile anlaşılırken, geziye katılmak isteyenler gezi ile ilgili her türlü bilgi, kayıt ve ödeme işlemleri için ise yalnızca Şube Eğitim ve Sosyal Sekreteri Neşat Kıvrak ile 0505 238 38 27 numarasıyla irtibat kuracaklardır.