CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki partililer, Muşkara Gazetesi’ni ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi Bayram Ekici ile görüştü.

Şehrin sorunları hakkında açıklamada bulunan Gülmez, “Nevşehir caddeleri artık araç trafiğini kaldırmıyor. Özellikle akşam saatlerinde trafik ışıklarında oluşan kuyruk insanları çileden çıkarıyor. Yıllardır konuşulan ancak bir türlü icraata geçirilemeyen çevreyolu bu şehre ne zaman kazandırılacak. Şehrin nüfusu arttıkça sorunları da daha fazla gün yüzüne çıkmaya başladı.” dedi.

Öğretmenevinin şehrin kanayan yarası haline geldiğini vurgulayan Gülmez, yetkililerin bu konuda ne zamana kadar sessiz kalacağını da merak ettiğini söyledi.

İşsizlik konusunda Nevşehir’de önemli adımların atılması gerektiğinin altını çizen Gülmez, genç işsiz sayısının giderek arttığını vurguladı.

Gülmez, geçtiğimiz günlerde ulusal basında da gündeme gelen kitapçık dağıtımı yasağının da mahkemeye taşındığını sözlerine ekledi.

Ekici de ziyaretinden dolayı Gülmez ve beraberindekilere teşekkür etti.

Muşkara Gazetesi olarak şehrin menfaatleri doğrultusunda yayın yapmaya devam edeceklerini aktaran Ekici, basın mensuplarının şehirde yaşayan herkesin sesi olması gerektiğini belirtti.