Geçtiğimiz günlerde Türk Kızılay’ı Genel Merkezi tarafından Türk Kızılay’ı Nevşehir Şube Başkanlığı görevine getirilen Ercan Civelek, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Atilla Seçen’e iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Seçen, Türk Kızılay’ının hizmet ağının sadece Türkiye ile sınırlı kalmadığını, dünyanın neresinde olursa olsun doğal afet başta olmak üzere mağdur olan,  dili, dini, rengi ve ırkı ne olursa olsun tüm insanlığı içerisine alan bir düzeyde genişlettiğine vurgu yaptı.

Türkiye’nin tüm dünyaya insanlığı taşıyan en önemli kuruluşlarından biri olan Türk Kızılay’ının çalışmalarını büyük bir mutluluk içerisinde takip ettiğini ifade eden Seçen, Türk Kızılay’ının bu alanda sürdürdüğü çalışmalara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Türk Kızılay’ı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek’te sosyal yardım ağını her geçen gün genişleten Türk Kızılay’ının Nevşehir’de de etkin bir şekilde sürdürmesi adına ellerinden gelen çabayı ortaya koyduklarını ifade etti.